Welkom bij Marijn Backx Fotoprodukties.

Ik ben een allround fotograaf met jarenlange ervaring. Mijn specialismen zijn bruidsreportages, portretten en bedrijfsfotografie. Een goed contact met opdrachtgevers vind ik heel belangrijk. Op die manier kan ik optimaal inspelen op uw wensen en verwachtingen.
Ik werk zowel op locatie als in een eigen, uitstekend geoutilleerde studio, gevestigd in het centrum van Almelo. Met de foto’s op deze site geef ik u graag een indruk van de professionele kwaliteit die u van mij mag verwachten.

Bruidsreportages
Van een serie bruidsfoto’s op een mooie locatie tot een reportage van de hele dag. Allerlei pakketten zijn mogelijk. Inclusief bruidsalbums, vergrotingen in fraaie lijsten en een leuke serie voor de familie. U krijgt een pakket naar wens. En foto’s waar de spontaniteit én de liefde van afspat!
Maak gerust een afspraak, dan spreken we uw wensen en de mogelijkheden even door.

Portretten
Formele portretten van de board of directors voor het jaarverslag. Familieportretten in een informele setting om een heuglijk of gedenkwaardig moment vast te leggen. Ik doe het allemaal met even veel plezier en met dezelfde gedrevenheid. Ik fotografeer graag mensen. Met als uitgangspunt: ze moeten zich op hun gemak voelen, want alleen dan kun je een echt goed portret maken.

Bedrijfsfotografie
Productfotografie met een geraffineerde belichting. Reportages van industriële bedrijfsprocessen met oog voor detail. Mensen die met toewijding hun werk doen. Architectuurfotografie die verrast en de aandacht trekt. Voor brochures, presentaties, de aankleding van bedrijfsruimtes, de inrichting van een beursstand... Hoe u de beelden ook toepast en waar u ze ook voor nodig hebt: professionele beelden dragen bij aan de uitstraling van uw bedrijf.